Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

αυτα

Χτες κάποια στιγμή με παίρνει τηλέφωνο ο φίλος μου και συνιστολόγος στ' αλλο μπλογκ Νικολάκης Διάσελος. Τι γίνεται ρε, και πώς τα πας, σοκαρισμένοι κι οι δυο απ' τα συμβάντα της Αθήνας, δειλά-δειλά παραθέσαμε ο ένας στον άλλο το πώς βλέπουμε τα πράγματα, κάτι το οποίο εννοείται πως δεν είναι το θέμα αυτής της ανάρτησης. Αφού αλληλοψυχαναλυθήκαμε, λίγο πριν κλείσουμε, με ρωτά ο Διάσελος "ρε μαλάκα, τους ξες τους Μάμερζ;". "Ασχετε", του λέω, "Μάμλερζ λέγονται, όχι Μάμερζ". "Είσαι ασπόνδυλο μαλάκιο", επέμεινε αυτός. "Αλλο Μάμερζ, άλλο Μάμλερζ".
Εψαξα λοιπόν κι άκουσα τους Μάμερζ. Εξαιρετικά συμπαθητικοί. Ακολουθεί βίντεο από τηλεοπτική τους εμφάνιση, προτού τους βρει κι αυτούς μια τραγωδία. Εκτοτε, η μπάντα αποφάσισε να συνεχίσει.


5 σχόλια:

kostasK είπε...

Βάλτε ολίγον από Kate Bush, προσθέστε μια πρέζα Bjork και καλύψτε με Lisa Hannigan και η συνταγή δε γίνεται παρά να είναι ωραία.

Υ.Γ. Μιλάω, ακούω, γράφω, παίζω και ασχολούμαι συνέχεια με μουσική τις τελευταίες μέρες σαν counter-αντίδοτο. Σημείωσις: δεν πιάνει και πολύ.

ΠανωςΚ είπε...

Ναι
και ναι Κώστα.
Βράστα.

GT είπε...

Με τίποτε δεν πιάνει. Να πώ την αλήθεια δεν λούστηκα με Ultrex, αλλά δε νομίζω να πιάσει ούτε αυτό...

Τα κομάτια μας μαζευούμε...

Γ

Go_Go είπε...

Μη πω καλύτερα ότι φέρνει τρελά σε Glenn Medeiros...

Βασικά είναι ολόιδιο με κάποιο που δε μου έρχεται το όνομα παρά μόνο ο ρυθμός, που το χορεύαμε μπλουζ (a.k.a. στρειδοκαυλαντιζόμενα) στα πάρτυ του λύκειο στις ντίσκο 12 η ώρα πρωί της Κυριακής. Τζίζους!!

ΠανωςΚ είπε...

Τζι, είσαι πικρός και αληθινός. Θέλω και να σε κοροϊδέψω αλλα δεν κάνει...

Γκοου-Γκόου, με εντυπωσιάζεις με τα ελληνικά σου και το "στρειδοκαυλαντιζόμενο".
Εισαι σουπιά τελικά.