Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

Δεν έχω υπόψη ούτε μια Kim που να μη με αρέσει


Πολύ με αρέσει που τα τελευταία γκρουπάκια στα οποία αναφέρομαι με δίνουν αφορμή για να ανεβάζω φωτογραφίες όμορφων γυναικών.

Αριστερά, οι περισσότεροι θα την αναγνωρίσατε, η αμερικανίδα ηθοποιός Kim Novak (Vertigo, Αλφρεντ Χίτσκοκ).

Προφανώς, παρότι πλέον στην τρίτη ηλικία, η κυρία Νόβακ παρακολουθεί από κοντά τις μουσικές εξελίξεις στο χώρο της ροκ, ειδάλλως δεν εξηγείται πώς, πέρυσι, πήρε πρέφα την ύπαρξη ενός γερμανικού συγκροτήματος με το όνομα Kill Kim Novak. Η προσβολή ήταν πολύ βαριά για να τη χωνέψει -όπως και τις άναρθες κραυγές του συγκροτήματος, εδώ που τα λέμε- η ευαίσθητη Kim.




Ετσι, τους απείλησε με δικαστικά μέτρα, αν δεν άλλαζαν το όνομά τους. Οπερ εγένετο, και από τους Kill Kim Novak γεννήθηκαν οι Αndorra~Αtkins (επίσης με ειδίκευση στις άναρθρες κραυγές).

Και τώρα μια σημαντική αποκάλυψη που θα αλλάξει τη ζωή σας. Το ποστ αυτό έχει ως κεντρικό θέμα όχι την αμερικανίδα Kim Νovak, όχι τους γερμανούς Kill Kim Novak (μετέπειτα Αndorra~Αtkins) αλλά τους γάλλους Kim Novak, σκέτο, τους οποίους μάλλον δεν θα μηνύσει η κυρία Νόβακ, καθότι με το μελωδικό new wave-post punk που παίζουν δεν νομίζω πως την προσβάλλουν, κάθε άλλο μάλιστα. O φετινός δίσκος των Kim Novak ονομάζεται Luck and Accident και περιέχει ωραιότατα τραγουδάκια σαν και αυτό.




Δεν υπάρχουν σχόλια: