Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

Ήταν κάποιος που δεν είχε καμία θεωρία κι όλο έλεγε "έχω πολλές θεωρίες, μία απ' αυτές λέει πως ήταν κάποιος που δεν είχε καμία θεωρία κι όλο έλεγε...

Εχω πολλές θεωρίες, αλλά κανέναν να τις πω. Για αυτό, μία μία θα τις αραδιάζω εδώ πέρα. Μία θεωρία μου λοιπόν λέει ότι κάθε μέρα σε κάποιο σημείο αυτού του πλανήτη κάποιος γράφει ένα υπέροχο τραγούδι. Κι επειδή η μουσική που έχουμε ακούσει θα είναι πάντα λιγότερη από τη μουσική που δεν έχουμε ακούσει, είναι πολύ πιθανόν το τραγούδι να πάει άκλαυτο, ειδικά αν ο καλλιτέχνης δεν έχει κάποια δισκογραφική να τον προωθήσει. Βέβαια σήμερα, χάρη στο ίντερνετ, η δυνατότητα να ανακαλύψεις κάποιον τέτοιο καλλιτέχνη είναι σαφώς μεγαλύτερη. Αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο μάλλον δεν άκουγα ποτέ τις τραγουδάρες του RickoLus. Πέρα από το ότι γράφει πανέμορφα τραγούδια, δεν ξέρω τίποτε για αυτόν. Μόνον ότι όλα τα τραγούδια τα γράφει και τα ηχογραφεί μόνος του, όπως μόνος του τα προωθεί και τα διανέμει δωρεάν απ' την ιστοσελίδα του. Και αμα θέτε, λεει, μου κάνετε και ένα ντονέησιον. Αμα θέτε όμως, κανέναν δεν υποχρεώνει, και για αυτό είναι ακόμη πιο γαμάτος. Φυσικά ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι που κάνει κάτι παρόμοιο. Το ζητούμενο είναι να βρούμε κι άλλους μουσικούς σαν κι αυτόν. Ακολουθεί ένα τραγούδι του, για όσους βαριούνται να πάνε μέχρι το σάιτ του και να τα ακούσουν αλλά και να τα κατεβάσουν όλα.

VIRGIN.mp3

2 σχόλια:

kostasK είπε...

ΠΟΛΥ καλό αξά.
Μακάρι όπως λες να βρούμε κι άλλους τέτοιους. Να βρούμε λέω γιατί σίγουρα υπάρχουν.

ΠανωςΚ είπε...

Ο,τι προλάβουμε ξάδερφε, ό,τι προλάβουμε... (και μετά όλα τα εμπιθρή και οι σκληροί δίσκοι θα ζωντανέψουν και θα μας πνίξουν...)