Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

Men still walking...

... ή glory days ή περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις, ή πώς καταντήσαμε λοχία, ή όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι, ή τι την ήθελες την τραγουδάρα εφόσον η συνέχεια θα ήταν τόσο σκατά...
Οσο ήμουν φαντάρος, δύο τραγούδια είχα στο mp3 player μου και δεν ήταν Dead Kennedys ή System of Down: το Still in Love song, των Stills, και το κατακλυσμιαίο The Rat, των Walkmen (το καλύτερο τραγούδι που έχει γραφτεί στην καινούργια χιλιετία;).
Οι επόμενες δουλειές και των δύο ήταν απλώς ανεκτές. Ομως οι φετινές τους είναι απλώς απαράδεκτες. Και αν των Stills ο δισκος ακούγεται με λίγη υπομονή (αλλά δεν κατάλαβα, γιατί πρέπει να κάνω υπομονή ακούγοντας ένα δίσκο; κατευθείαν στα αζήτητα!) και τέλος πάντων περιέχει ένα συμπαθέστατο τραγούδι, το Rooibos - Palm Wine Drinkard, των Walkmen είναι απίστευτο χάλι, ένας πολτός από ήχους ατάκτους ερριμμένους. Κρίμα, αλλά υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, όπως πχ οι Night Marchers, του απίστευτου τυπά Speedo, πάλαι ποτέ στους τρομερούς και πολυαγαπημένους Rocket From the Crypt (σε μελλοντικό ποστ, περισσότερα).

Ακολουθούν ηχητικά δείγματα, για να κάνεις τις συγκρίσεις:



11 The Stills - Ro...




13 I Lost You.mp3

Δεν υπάρχουν σχόλια: