Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Κάπου σε κάποια χώρα τώρα μπορεί να βρέχει

Επειδή η πρώτη μέρα στη δουλειά μετά τις διακοπές είναι πάντα δύσκολη, επειδή έχω αποφασίσει ότι θα πάψω να ιστολογώ για όσα συμβαίνουν γύρω μου (βλέπε πυρκαγιές), επειδή ο συνάδελφος στο απέναντι γραφείο μιλάει εδώ και μισή ώρα με Τρίκαλα σχετικά με όλες τις νεότερες ασθένειες που ταλαιπωρούν τους συγχωριανούς του, είπα να γράψω εδώ, ένα ακόμη ανόρεχτο ποστάκι.


Θα μπορούσα να παρλάρω για πολλές ώρες για τους Πόρτισχεντ, τη σπουδαιότητά τους στο χώρο της μουσικής γενικότερα αλλά και τη σπουδαιότητά τους στη ζωή μου ειδικότερα. Ηταν το εσωτερικό αστειο των ύστερων φοιτητικών μας χρόνων "πότε θα βγάλουν καινούργιο δίσκο οι Πόρτισχεντ;". Ακόμη κι ο φαυλεπίφαυλος φερεμψίμυθος συνιστολόγος και παλιοκαλόφιλος GT άφηνε στην άκρη τους κάθε λογής Angra και Gamma Ray που άκουγε τότες, για να παραδεχθεί "δεν τους αντέχω, ρε φίλε, δεν τους αντέχω, μου κάνουνε ζημιά, με ζαλίζουνε...", το οποίο, σε μια δεύτερη και ορθότερη ανάλυση, αποτελεί κοπλιμέντο ολκής. Τεσπά, το νβγάλανε πέρσι το δίσκο οι Πόρτισχεντ, κατ' εμέ δισκάρα, κατ' άλλους... χέστηκα τι λένε οι άλλοι... Και τώρα; Αναμονή και πάλι.


Οπως λοιπόν στα τέλη του '90, ο σόλο δίσκος της Μπεθ Γκίμπονζ είχε γίνει υποκατάστατο στην αναμονή, οι Beak θα αποτελέσουν ιδανική συντροφιά μέχρι το 4th, όπως εικάζω (αυτός ο συνάδελφος που λέτε, μάλλον κληρονομικό χάρισμα έχει, διότι μόλις με πληροφόρησε ότι στα Γρεβενά ρίχνει καρεκλοπόδαρα, του το είπε η ξαδέρφη του στο τηλέφωνο... βρε για δες έκπληξη, σήμερα μιλούσε με Γρεβενά, ενώ συνήθως μιλάει με Τρίκαλα...) ότι θα τιτλοφορείται ο νέος δίσκος των Πόρτισχεντ, όταν και αν ποτέ έρθει. Κάποια στιγμή μέχρι τον Οκτώβρη θα περιμένουμε το ντεμπούτο των Beak, ένας εκ των οποίων είναι ο Τζεφ Μπάροουζ, καμία σχέση με τον Λινκ Μπάροουζ του Πρίζον Μπρέηκ, μέλος των Πόρτισχεντ, για τους οποίους σας τα πρήζω εδώ και πόση ώρα. Βίδεο ή άλλο υλικό δεν βρήκα να ποστάρω, οπότε τραβάτε στο μάησπεης τους, να ακούσετε τα δύο τραγούδια, που ειναι πολύ-πολύ ωραία, ειδικά αυτό το Μπάτερη Πόιντ γαμεί και δέρνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: