Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Το πρόβλημά μου με τους Arcade Fire

θα είμαι σύντομος, διότι θέλω να ακούσω το νέο λάιβ άι τιουνζ ιπί των Νάσιοναλ, και δεν μπορώ να ασχολούμαι με ψιλοπράγματα: Το πρόβλημα με τους Arcade Fire είναι ότι, σε κάθε δίσκο τους, σε κάθε τραγουδάρα (που έχουν γράψει αρκετές) αντιστοιχεί ένα μέτριο κι ένα άθλιο τραγούδι. Και συνήθως η σειρά είναι: μέτριο, τραγουδάρα, άθλιο και φτου κι απ' την αρχή. Βλέπε στο σάμπαρμπζ: Το πολύ καλό Ready to Start (δεύτερο τραγούδι του δίσκου μετά το αδιάφορο Suburbs) το διαδεχεται το άθλιο Modern Man, και το υπέροχο Empty Room (πέμπτο τραγούδι) το διαδέχεται το τραγικό City with no children. Αρα στην καλύτερη των περιπτώσεων στα 16 τραγούδια του Σάμπαρμπζ θα έχουμε 6 αδιάφορα, 5 καταπληκτικά και 5 άθλια τραγούδια. Λυπάμαι αλλά δεν θα πάρω. Εχω ήδη φάει.

3 σχόλια:

kostasK είπε...

Μωρέ μπράβο! βρήκες και 5 εκπληκτικά? για μένα είναι απλά πληκτικά. Αλλά εντάξει, αγαπημένη μπάντα είναι, ας τους δώσουμε το περιθώριο ενός κακού άλμπουμ μέχρι να περιμένουμε το επόμενο.

ΠανωςΚ είπε...

βρε δεν διαβάζεις τι λέει ο κόσμος; Δισκάρα, λένε όλοι. Τύφλα να χει το γουάιτ άλμπουμ και το οκέη κομπιούτερ (και γελάάάάάάμε οι υπόλοιποι)

www.u-hoo.gr/gianniskafatos είπε...

kala οχι και οκ computer! Μην τρελλαθούμε κιόλας! είπαμε ωραίοι. εμένα μ' αρεσε το δισκάκι αλλά οχι και οκ κομπιούτορα!!!
(δυστυχώς επέστρεψα ... απο τας διακοπάς στας εξοχάς - ελπίζω ημείς να συνεχίζετε να άδετε σε άλλες παραλίες!!!)