Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

H εμπειρία του Ζαν Πολ Σαρτρ στις ιπτάμενες καλόγριες


Λοιπόν, έχει πλάκα να εργάζεσαι σε δίκτυο. Σαφώς οι κινήσεις σου παρακολουθούνται ανά πάσα στιγμή (ή τουλάχιστον υπάρχει αυτή η δυνατότητα), απ' την άλλη όμως μπορείς να σκαλίσεις τους φακέλους απρόσεκτων συναδέλφων σου που δεν έχουν βάλει κωδικό πρόσβασης στα έγγραφά τους. Με αυτόν τον τρόπο, μόλις πριν από λίγο, βρέθηκα μπροστά σε ένα φάκελο με ένα δίσκο κάποιου David Yetton, τον οποίο δεν γνώριζα. "Δεν γαμιέται", είπα μέσα μου, "ας τον ακούσω". Και τον ακούω. Ενδιαφέρων είναι. Ακουστικός, βελούδινος, με ψιλοπαθιάρικη φωνή κατά διαστήματα, για την ώρα καλά πάει. Αυτό που μου κίνησε περισσότερο το ενδιαφέρον ηταν όσα βρήκα στο διαδίκτυο σχετικά με τον Yetton και το προηγούμενό του συγκρότημα, που ηχογραφούσε στη θρυλική νεοζηλανδέζικη εταιρεία Flying Nun, με το όνομα The Jean Paul Sartre Exprerience, μέχρι που κάποιο απ' αυτά τα ιδρύματα που κληρονομούν το δικαίωμα να διαχειρίζονται το πνεύμα και το έργο κάποιου σπουδαίου αντρός, χωρίς ωστόσο να έχουν κληρονομήσει ίχνος της πνευματικότητάς του, αποφάσισε να κάνει μήνυση στο συγκρότημα προκειμένου να αλλάξει το όνομά του σε JPS Experience, και να μπορεί ο μεγάλος υπαρξιστής φιλόσοφος να αναπαύεται ήσυχα.

Δείτε και ακούστε το Breathe, των JPS Εxperience.



Η ζανπολσαρτρική εμπειρία του κ. Yetton στις ιπτάμενες καλόγριες λοιπόν γέννησε ένα τέτοιο, διόλου άσχημο, ηχητικό αποτέλεσμα.

02 - DAVE YETTON -...

4 σχόλια:

kostasK είπε...

lolol!

Το βίνδεο-κλιπ τα σπάει!
Με τρελαίνει ΣΕ λέω ο αφρός στα γυαλιά του τραγουδιστή!

demetrat είπε...

Δε μπα να κατεβάζεις νέα , και ξανά νέα και πάλι νέα τραγουδάκια.
Πηρε το μάτι μου τη Μελινάρα φάτσα κάρτα ή με φάνηκε!
δ
:))

ΠανωςΚ είπε...

KostaK, βρομάει 80ίλα το βίντεο ε; Σαν να βγήκε απ' τα 120 λεπτά του MTV με τον Πολ Κίνγκ (αν και, επειδή δεν ξέρω την ηλικία σου, ίσως και να μην το πρόλαβες αυτό -σε κάνω για πολύ άγριο νιάτο).

Δήμητρα, εγώ θα βάζω και λέω τα χαζά μου. Αλλά πες μου σε παρακαλώ: την Μελίνα πού την είδες; Αν εννοείς τη φωτό στην κορφή του μπλογκ, δεν είναι αυτή (ελπίζω! γιατί αν είναι θα φύγει πάραυτα).
Στη κορφή του μπλογκ είναι το χέρι ενός κολλητού και η τοιχογραφία σε ένα μπαρ στο Ηράκλειο, την επομένη του γάμου μου.

demetrat είπε...

καλημέρα σας κύριε πάνω.
Καλά λες, δεν είναι η Μελίνα.
Εγώ είμαι.
:)