Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Χασάπη, γάματα

Απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, όλοι αυτή τη στιγμή είναι στο 50ό TIFF. Οι πιο προχωρημένοι, δηλαδή οι κάτοχοι κινητού με ίντερνετ, τουιτάρουν ή μπλογκάρουν τις εντυπώσεις τους. Αν δεν ξέρεις τι είναι το 50ό TIFF (ούτε και τα 49 προηγούμενα), τότε μπορούμε να γίνουμε φίλοι.
Ούτως ή άλλως δεν είναι το θέμα μας το 50ό TIFF, αλλά οι Butcher Boy. Εξαιρετικοί. Μια ακόμη διαβεβαίωση ότι τώρα που μας τέλεψαν οι Μπελ εντ Σεμπάστιαν, εμείς οι τρελαμένοι, χαζοβιόληδες δεν θα "πεινάσουμε".
Απ' τον εξαιρετικό φετινό δίσκο React or Die.

3 σχόλια:

chien andalou είπε...

Μπελ εντ Σεμπάστιαν γιοκ;; Φακ!!
Πολύ όμορφο το τραγουδάκι, θενξ φορ δε τιπ.
Btw 1: Τους εξίσου Σκοτσέζους Camera Obscura θα τους ξέρεις ήδη, φαντάζομαι.
Btw 2: Μια και αναφέρεσαι στο σινεμά στην αρχή του ποστ, Butcher Boy είναι μια καταπληκτική ταινία του Νιλ Τζόρνταν, η οποία δεν παίχτηκε ποτέ στην Ελλάδα. Το βιβλίο (του Patrick McCabe) δεν το έχω διαβάσει, αλλά είναι στο πρόγραμμα.
Btw 3: Μόλις ανακάλυψα το μπλογκ σου, έχει πολύ ψωμί. Όσο για το "Χασάπη, γάματα", έπεσα από την καρέκλα! Θα στο κλέψω...

ΠανωςΚ είπε...

Clandestino, επισήμως δεν ξέρω αν γιοκ οι Μπελ εντ Σεμπάστιαν, αλλά απ' τη στιγμή που έχει φτιάξει καινούργιο σχήμα ο δεν θυμάμαι πώς λενε τον τραγουδιστή τους, τους God Help the Girl, μάλλον το διαλύσανε.

1) Ναι τους ξέρω. Με αρέζουνε πολύ.
2) Thanx, θα τα 'χω υπόψη βιβλίο και ταινία.
3) Ευχαριστώ για το σχόλιο.

chien andalou είπε...

Κοίτα να δεις, πότε πέρασε ένας χρόνος (και μία ημέρα); :)

Update:
Oι Belle & Sebastian ζουν και βασιλεύουν (έβγαλαν νέο άλμπουμ και θα παίξουν τον Μάιο στο Primavera), οι Camera Obscura ήρθαν στην Αθήνα (μου φάνηκαν καλοί αλλά σαν κάτι να έλειπε) και, last and least, εγώ άλλαξα όνομα στο Blogger...