Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Κι εσείς Λάμπης, ΑρΤζέιΝτιΔύο μου...

Εγώ αυτόν τον τύπο τον συμπαθάω από το 2002, αμέ, εποχές γουίνεμεξ αμα λάχει ναούμε κι έτσι, και χωρίς να ξέρω πώς και γιατί βρέθηκα να κατέω τ' αλμπουμ του με τίτλο Ντεντρίνγκερ. Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από τότε, κι ο ΑρΤζέηΝτιΔυός έχει αλλάξει, έχει προχωρήσει, ναούμε, όπως εγώ επροχώρησα απ' το γουίνεμεξ σ' άλλα πράγματα, που όμως δεν μποράω να σας τα πω τώρα. Ουτως ή αλλέως εσύ δεν πρέπει να ενδιαφέρεσαι για μένα, για το τι κάνω και τι δεν κάνω, αλλά να βάλεις να ακούσεις αυτό το ελαφρώς πολιτικό σαρκαστικό ασματίδιον, με τ' απολαφστικόν βέδεον, για τση πλούσιοι και το πώς τα πέρνανε, μπέικα τα περνάνε, πώς θές να τα περνάνε οι πλουσέοι δηλαδής;

5 σχόλια:

GT είπε...

super videon. To asma, apla kalo. Oxi di eme, alla de variesai...

ΠανωςΚ είπε...

Ναι, μ' αφορμή το χιπ χοπ που λέγαμε σήμερα το πρωί, τον θυμήθηκα τον τυπά. Βεβαια ο RJD2 δεν είναι ο κατεξοχήν χιπ χοπ καλλιτέχνης, ωστόσο για μένα αυτό είναι το χιπ χοπ του σκεφτόμενου αθρώπα.

GT είπε...

ax autos o skeftomenos anthropos. Einai kati pou miso na akouo, alla isos (me tin orgi pou me diakatexei) na sou doso ena point (pos ta leo..) auti ti fora.

G

Ανώνυμος είπε...

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=524945

asxeto

ΠανωςΚ είπε...

GT - ΠανωςΚ 0-1. Εχω πλεονέχτημα, καλή φάση.

Ανώνυμε, καθόλου άσχετο. Είναι μεγάλη αυτή η συζήτηση. Για την ώρα ας αρκεστούμε να πούμε ότι προσπαθεί να ισορροπήσει σε δύο διαφορετικές βάρκες η καλή εφημερίδα (με ή χωρίς εισαγωγικά στο καλή).