Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Κι αυτό είναι δέσμευση

Κοίτα να δεις πώς έχει το πράγμα, εχτές το βράδυ, πάνω που το είχα κλείσει το πισί κι έριχνα ένα χέσιμο (το βραδινό) και ήμουν έτοιμος να δω λίγο Μπινγκ Μπανγκ Θίορι και λίγο Λοστ, σε φάση αραλίκι με τον Τσαλίκη, μου 'ρθε μια φάση έμπνευσης να κάνω σε φάση και σε μπάλα ένα ποστ σε αυτό το ρημάδομπλογκ απ' αυτά τα ποστ τα πώσταλένε σοβαρού και αυτοβιογραφικού τύπου... Ελα όμως που βαριόμουνα να ξαναανοίξω τον πισί και τ' ανέβαλλα για σήμερα το πρωί, σήμερα το πρωί όμως είχα συνέλευση, και όχι συνελευση ό,τι κι ό,τι, αλλά συνέλευση γενική και καταστατική αμα λάχει ναούμε σε φάση συντεχνίας και αποφασίζουμε για το μέλλον μας και το μέλλον του κλάδου, ποιο μέλλον ρε μαλάκες δεν βλέπετε που το παρόν είναι για το πέος και δεν κάνουμε τίποτε, καθόμαστε και ασχολούμεθα με άρθρα, παραγράφους και ερμηνείες παρερμηνείες για όσκαρ του καταστατικού, και τεσπά σε φάση ούτε κιχ για τα μέτρα, ούτε κιχ για την κρίση, βρε σύντροφοι, βρε παιδιά να οργανωθούμε γιατί θα μας τον ερίξουν τον πέουλα από πίσω, αλλά πιφ, τζίφος, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, κωλοστηθήκαν όλοι να τον φάνε τον μπασογκιγκό τον μπέο, και τέλος πάντων δεν πειράζει τόσο ότι θα μας χώσει κρέας ο καπιταλισμός, πειράζει που δεν πρόκαμα που έλεγε κι ο Φλωράκης να κάνω την ανάρτηση τη σοβαρή που είχα κατά νου, διότι θέλει και λίγη έρευνα σε φάση και σε μπάλα, αλλά δεν βαριέσαι μέχρι να βρω το χρόνο και να τραβήξω και την κατάλληλη απαραίτητη τρελά καλλιτεχνικιά φωτό, αρκέσου βραδερφέ που μ' ανέχτηκες ως εδώ σε τούτο το σούπερ φανταστικό άσμα των Ερ Φορμέισιον (Air Formation, για να με βρίσκουν και οι γκουγκλιστές αναζητητές) απ' τον υπερσουπερφανταστρουμφικό τους δισκο, τι δίσκο, δισκάρα να τον επούμε καλύτερα, και είναι κρίμα που δεν βρήκα σε βίντεο την κομματάρα Αλόουν ατ λαστ, αλλά δεν μπειράζει, πάρε και τούτη την κομματάρα που στην ανεμοβλογιά καλός κι ο ιλαράς είναι. Λέμε. Σε Φαση. Και. Σε Μπάλα.


3 σχόλια:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

ΠανωςΚ είπε...

Ρε δεν πάτε στο διάλο κωλοσπάμερζ;
Κανονικά θα σας έσβηνα, αλλά έχει χάρη που είμαι κατά της λογοκρισίας...

Ανώνυμος είπε...

ksipnistere
το τραγουδι το ακουσατε
η το μυαλο σας ειναι στα πετρελαια του καστελοριζου?
παντως απο ξυπνητζηδες ειμασε φουλ