Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Guilty pleasure, λέμε

Με αρέσουν τα ντραμς σε αυτό το κομμάτι. Τα ντραμς. Πάρα πολύ. Και οι κιθάρες. Και το μπάσο. Και η ερμηνεία του Μπόνο. Αλλά κατά βάση με αρέσουν τα ντραμς. Και ναι πλέον τους φτύνω, τους γελοίους. Αλλά εκείνα που με αρέζανε με αρέσουνε ακόμη. Δεν υπάρχει λόγος να τ' αποκηρύξω. Αλλως τε (άτσα, αρχαιοπρέπεια!) το λέει κι ο Μπόνος: Του γρονγκζ γουόντ μέηκ ιτ ράιτ.

4 σχόλια:

BloodByTheJukebox είπε...

O,τι το είπε, το είπε. Ας πρόσεχε. Πολύ κρίμα.
Ωραίο τραγούδι κι εμενα προσωπικα μ'αρέσει και ολόκληρο το αλμπουμ... πολύ, θα ελεγα, αλλα τι να γίνει; Απλά σταματησα να ασχολούμαι με την περιπτωση τους και προσπαθώ να αποκολλήσω (σα χλαπάτσα) το ενοχλητικο είναι του Μπόνο από τα συγκεκριμένα κομματια που μ'αρεσουν.

Να κάνω μιαν ερώτηση που μου τριβελίζει το μυαλο; ο κύριος με το μουστακι και την κιθάρα στην φωτογραφία της κεφαλίδας του μπλόγκ σας είναι ο Μαρτσέλος ο Μαστρο-γιάννης ή πλανώμαι πλάνην οικτρά?????

ΠανωςΚ είπε...

Μπλαντ, ο κύριος με το μουστάκι μοιάζει με τον Μάστρο-Γιάννη, όντως.
Αλλα είναι προγενέστερος. Στην κεφαλίδα είναι μια λεπτομέρεια από έναν πίνακα του Ντεγκά ή Degas ή κάπως έτσι, όπως τον φωτογράφισε η αφεντιά μου, τον πίνακα, όχι τον μουστακαλή, στο Μουσείο Ορσέ ή Όρσε του Παρισίου.

Ορίστε ο πίναξ, ολόκληρος και σε πολύ καλή ανάλυση και με πολύ πιο ζωντανά χρώματα απ' την κακή φωτογραφία που τράβηξα εγώ:
commons.wikimedia.org/wiki/File:Edgar_Degas_-_Lorenzo_Pagans_et_Auguste_de_Gas.jpg

ΠανωςΚ είπε...

Σκατά, έκανα μαλακία με το λινκ.


To σωστό είναι αυτό.

BloodByTheJukebox είπε...

ok, ήρθε η κεφαλίδα και του διεύρυνε το μέτωπο, αλλιώς στον πίνακα δε μοιάζει τόσο. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση και το λινκ!