Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Βραβείο επίμονου και κολλητικού μουρμουρίσματος (humming) 2009

Ξέρετε τι εννοάω, είμαι σίγουρος. Χαμινγκ, παιδάκι μου, αυτό το πράγμα που σε πιάνει κάποιες φορές που σου κολλάει ένα τραγούδι και δεν σε αφήνει, αλλά δεν θυμάσαι τους στίχους επακριβώς ούτε και περιπουώς, και τη μελωδία δηλαδή την ψιλογαμάς, αλλά έχεις κολλησει και αδυνατείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο όλη μέρα απ' το... χμουχμμαχούμ χαού ντάουντάάάάάουν μπουρουντουρού μπα νταμ ντάάάάάτάάάουν, γουί γαηαηαη γαηγηγηδην μπαντάμ... Με πιάνετε; Αν δεν με πιάνετε, πιάστε με σας παρακαλώ, διότι με αρέσει πρώτον να με χουφτώνουν και δεύτερον ετούτο εδώ τ' απείρως κολλητικό, hummingέστατο άσμα απ' τους Μάιτι Στεφ, οι οποίοι μπαϊδεγούεη βγάλανε δισκάρα φετος.



Τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσε να πάρει ετούτο το τραγούδι και το βραβείο καλύτερου στίχου για το 9-5 is eating us alive, αλλά μάλλον πρέπει να περιμένω να μου 'ρθει να το δώσω κάπου αλλού...

5 σχόλια:

αρσεν είπε...

σε πιάνω εγώ. θυμάσαι εκείνη τη σκηνή στους "κλέφτες" που ο τύπος τρώει σπόρια και ακούει ράδιο στο αμάξι ενώ τρώει σπόρια? "χμουχμμαχούμ χαού ντάουντάάάάάουν μπουρουντουρού μπα νταμ ντάάάάάτάάάουν, γουί γαηαηαη γαηγηγηδην μπαντάμ ... καλά ε? τα σπάει..." λέει για το τραγούδι των σταβέντο και μέσα ο κολλητός του τρώει φρίκες απ τους γιάπηδες

ΠανωςΚ είπε...

Αρσέν... γαμώτο. Πρέπει να τη δω την ταινία αυτή. Αυτό με τον Κιούζακ δεν λες; Που βασίζεται στο βιβλίο του Τόμσον; Πρέπει να κόψω το πολύ χάουζ εμντί, να δω καμιά ταινία, λέμε.

πακιμποη είπε...

ειδα αυτο το σχόλιο επειδή το έκανες λινκ στους στεφ. χιουμορ έκανες ή υπάρχει ταινία του κιούζακ? αυτός ο τόμσον ποιος είναι? ο e.p.tompson ο σύντροφος?

το χάουζ δεν κόβεται...
ούτε το σιές άι
όύτε το λο εντ ορντερ

ΠανωςΚ είπε...

πω πω... μιλάμε για κομιουνικέσιον μπρέηκντάουν.
Λοιπόν, δεν έκανα χιούμορ.
ορίστε η ταινία http://www.imdb.com/title/tt0099703/

και ορίστε και η κριτική στα ελληνικά http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=306160&publDate=

πακιμποη είπε...

γιουχου!
εγώ πάλι εννούσα τους κλέφτες του παπαδημητράτου. Ελληνικό νιου γουέηβ...
αν δεν την έχεις δει είναι μάστ