Τετάρτη, 7 Απριλίου 2010

Και πολύ γκαγκά

Που λες, κι αν δεν λες, χέστηκα, εγώ με τη Λαίδη Γκαγκά σχέση ουδεμία, κρίνοντας απ' το όνομα και μόνο την απέρριψα. Δεν έχω ακούσει ποτέ μου τραγούδι της, τουλάχιστον απ' όσο ξέρω. Μέχρι που τις προάλλες ένας/μία υποχθόνιος/α ανώνυμος/η μού άφησε ένα λινκ όπου ένα κορίτσι με ωραίο πρόσωπο που έπαιζε μπάσο κι ένας τυπάς με μούσια διασκευάζανε το τηλέφωνο της Γκαγκάς. Ωραιοτατίξ, που λένε και στη Γαλατία. Σήμερα, λίγες μέρες μετά, στα φιντζ μου έλαβα την ενημέρωση ότι μάς προέκυψε ακόμη μία διασκευή, σε φάση άλτ κάντρι ας πούμε του τηλεφώνου. Οπότε πλέον μάλλον πρόκειται για νέο καλλιτεχνικό κίνημα: Διασκευοτηλεφωγκαγκαϊσμός.Απάνω η διασκευή των Πομπλαμούζ, κάτω η διασκευή των Μόρνιγκ Πέιτζιζ.2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

painfully cute έλεγε το άρθρο που έπεσα στο στάμπλ και λέω αυτό είναι για τον πανκ που γουστάρει και την ζούη και την άλλη τη λιζ απ το σχολείο, κι ας τον κοροιδεύουν τα άλλα παιδάκια...

http://buzzworthy.mtv.com/2010/03/17/lady-gagas-telephone-cover/

ΠανωςΚ. είπε...

Εγώ το 'χω πει ότι είμαι κυριλέ τύπος κι έτσι με άρεσουν και τα κορίτσια: σε μια φάση ζουμπουρλούδικια καραμελωμένη βλαχοκυριλέ ημικάζουαλ με φραουλίτσες και σαντιγί.