Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Μπρέηκινγκ νιουζ - Σπαστικά νέα

Βρε για δες πρωτοπορία ο Μπίλι Κόργκαν. Οσο κι αν με αρέζανε κάποτε τρελά οι Smashing Pumpkins, πάντα τον θεωρούσα λίγο ζαβό. Τα τελευταία νέα που είχα ακούσε για την πάρτη του, ότι δηλαδή τα εχει με την Ντέιζι Ντιουκ Τζέσικα Σίμπσον και μάλιστα ηχογραφούσαν μαζί σε κάποιο στούντιο, με είχαν πείσει ότι... πάει το χάσαμε το παλικάρι. Σήμερα όμως έμαθα ότι ο Μπίλις είναι πολυάσχολος τελευταία. Και δικό του δισκογραφικό λέημπελ έχει φκιάξει, στο οποίο θα υπογράψουν ή έχουν υπογράψει διάφοροι θρύλοι του τύπου Electric Prunes (υπάρχουν ακόμη αυτοί;), και νέο άλμπουμ ετοιμάζει ως Smashing Pumpkins, το οποίο φυσικά, καταπώς το συνηθίζει ο Μπίλις, βρίθει φιλοδοξίας, μη σου πω μεγαλομανίας. Σαραντα τέσσερα τραγούδια θα περιλαμβάνει, τα οποία ένα-ένα ή τέσσερα-τέσσερα ή δεν ξέρω κι εγώ πώς, θα διατίθενται για δωρεάν κατέβασμα (μπράβο Μπίλι). Βεβαια ήδη προβαίνει σε εκπληκτικά εκνευριστικές δηλώσεις του τύπου "ο δίσκος είναι επηρεασμένος απ' τα Ταρό" (και τον Χορταρέα, μεγάλε!) και "είναι μια επιστροφή στις ψυχεδελικές ρίζες των Smashing Pumpkins" (έχουν και τέτοιες;;;).
Δεν βαριέσαι. Καλά να 'ναι το παλικάρι. Ορίστε κι ενα απ' τα 44 επηρεασμένα απ' τα Ταρό τραγουδάκια του. Απεδώ το κατεβάζεις δωρεάν κι ελεύθερα.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η απογοητευση της δεκαετιας ειναι ο corgan
να φανταστεις οτι στην συναυλια τους στην αθηνα ειχα παει 4 ωρες πριν
τα τελευταια νεα που ειχα ηταν οτι εκανε διαφημιση για το wrestling channel
http://www.youtube.com/watch?v=ryYcyt8FPlg&feature=player_embedded
ο αλεφαντος της alternative
και μετα το mellon collie
φανταστηκα οτι θα γραφει παπαδες

ΠανωςΚ είπε...

Βασικά, για να πω την αμαρτία μου, διαφήμιση για το ρεστιλινγκ τσάνελ θα έκανα κι εγώ πολύ ευχαρίστως, ίσως βέβαια να μην έδινα το bullet with.. αλλά ένα τσίγκινο βρακάκι και μια λεοπάρ στολή μέσα στο κλουβί θα τα έβαζα σίγουρα...