Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

I'm in fashion - Στήλη μόδας και άλατος

Δεν νομίζω πως κανείς ενδιαφέρεται για την άποψή μου περί των Franz Ferdinand. Και ακριβώς για αυτό, θα την πω: ένα καταπληχτικό ντεμπούτο και μετά τίποτε. Αποψάρα έτσι;
Ομοίως δεν νομίζω ότι κανείς ενδιαφέρεται για έναν μύχιο πόθο μου: να δούλευα σε κάποιο λάιφστάιλ έντυπο, λίγη μόδα, λίγο κουτσομπολιό, αλλά κουτσομπολιό περί του πραγματικού σταρ σίστεμ, όχι μαλακίες, για την Ελλάδα και την Παρθενόπη Ποκοπίκου που εθεάθη με τον Βρασίδα Πιτσουνάκη σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής. Δεν υπάρχει φίλες μου και φίλοι πραγματικό ελληνικό σταρ σίστεμ, σταρ σίστεμ υφίσταται μόνον εις την αλλοδαπήν.
Να, ας πούμε το επόμενο θέμα: Η βραβευμένη πολυτάλαντη γαλλίς ηθοποιος Μαργιώ Κοντριγιά, αυτή που έκανε την Εντιθ Πιαφ ντε, σε εκείνη την ταινία που δεν είδα, τραγουδά μαζί με τον Αλέξη τον Καπράνο, τραγουδιστή των Φραντζ Φέρντιναντ, ένα τραγούδι γραμμένο απ' τους Φραντζ Φέρντιναντ κατόπιν παραγγελίας του διάσημου οίκο μόδας ντιορ, ένα τραγούδι που θα χρησιμοποιηθεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια Ντιορ. Αυτά είναι νέα αγαπητοί μου. Ο,τι ενδιαφέρει πραγματικά τον σύγχρονο άνδρα, τη συγχρονη γυναίκα, τον Ελληνα, την Ελληνίδα, τον αγρότη στα μπλόκα, τον μουσικόφιλο που αγουροξυπνημένος θα μπει σε τούτο εδώ το ταπεινό αλλά με κρυφές άδηλες φιλοδοξίες ιστολόγιο, για να ενημερωθεί, να ψυχαγωγηθεί, να διασκεδάσει, να πει ένα δεν γαμιέσαι κι εσύ και το τοστ σου βρε μαλακαπάνω.



Δεν υπάρχουν σχόλια: